2021 tar vi nya tag hela världen

Poff så kom sommaren

Japp, igår så kom både solen 😎och värmen🤩 äntligen, inte för att jag hinner känna av den så mycket när jag jobbar, men skönt ändå.

Idag så var det en på jobbet som hade positivt på snabbtestet på Corona, så då blir det lockdown typ på hela verksamheten, så då blir det till och ta första snabbtestet själv och det var som jag trodde negativt, så vi i köket var alla negativa och kan jobba, men med munskydd och visir. Sjukvården gör det fantastiskt bra som kan jobba med det hela tiden, känns om man är en eskimå med mycket kläder, men annars går det väl helt okey ändå. Bara för att var lite säkrare så kan man väl göra en sån liten grej för sig själv och alla andra.

Gällande pållarna så är det en vecka tills Brummis ska få fölet och nu syns det på riktigt och trött är hon, så då betydet det att Kakan har 5 veckor kvar till sin leverans. Och hon är rund ska ni veta.

Corall har äntligen fått sin bog sprutad, och allt gick bra, hon skötte sig finfint, men då är vi såklart redan i stridsberedskap om det skulle hända något, men än så länge dem gånger vi har gjort något speciellt som hon kanske "inte" gillar så har man bara en plan så har det gått bra. Men jag tror eller jag vet att man ska ta tid på sig och inte överraska henne. Då kan det nog gå lite sämre.

Nästa helg startar ju tävlingssäsongen upp i Västerbotten, om en endast 1 dagars tävlingar och inom länets gränser, pga vi har fortfarande hög belastning gällande Corona, dock börjar resten av landet släppa på mycket gällande publik, restauranger m.m from. 1 juni, så det blir typ som förra året att så fort utomhussäsongen startar upp så blir allt mycket lättare, men ändå ett tufft ansvar för arrangörer att sköta restriktioner som fortfarander finns.

Gällande resten av hästarna så ska vi strax ner med lilla ponnyn på återkoll gällande hennes microfrakturet i hasen, ser väl inte jätte postivit på det i nuläget, men man vet ju aldrig vi kanske blir överraskade.

Gurra och Lady är i kanon skick träningsmässigt så det blir bra att dem får börja tävla nu, man kan ju inte bara träna utan tävling är tävling.

Malte är lite sisådär i hoppning, skulle tro han är halt, vi ska kolla honom nästa vecka när veterinären har tid. man ser bara i hoppningen att han är sig inte riktigt lik. Men han börjar ju bli till åren han också 15 år och har som sagt en hel del i bagaget.

Mira är som vanligt våran arbetsmaskin och gör det man ber om på ett lysande sätt som vanligt.

Uno och Iris ja det tar det mest ganska lugnt, visst dem har sadel och träns och har börja lägga sig på sadeln, nu ska vi bara upp på dem också, men det ska väl gå bra ialla fall på Ulf, Iris kan vara en annan saga.

Uno trivs på sommarkolla med sin 2 st storhäst kompisar, så han har det bra.

Hur som helst är våran plan att under sommarn byta och fylla på med lite nya pållar. Har lite för mycket skadat som vi inte vet i nuläget om det går och fixa, när vi har kolla på det så vet vi hur framtiden kommer att se ut.