2021 tar vi nya tag hela världen

Uno på sommarkollo

Igår söndag så åkte vi upp med Uno till Byske där han ska vara på sommarkollo till augusti med 2 st andar 1 åriga hingstar, nu är dem storhäst 1 åringar så lite orolig är man ändå, han är ju inte jättestor, men när dem släpptes ihop så var det Uno som gick fram till dem på direkten, visst han kommer att lära sig vad som gäller. Vi hoppas att det ska fungera, jätte bra upplevelse för honom och roligare än att stå i en hage med mamma 🤪. Men fungerar det inte så åker vi och hämtar honom, han var ju superduktig och åka själv dit upp också.

Vi är nu inne i första veckan i maj månad, kallt är det, men då kanske sommaren blir roligare.

mycket med nya företaget är igångsatt eller på väg. Nya erbjudande inom det också på gång, så där finns det bara möjligheter. Men än så länge är vi lite i vänta läge.

21 dagar till Brumis ska få föl, vi tog av skorna på både hon och Kakan i fredags och jäklar vad Brumis vart hovöm, men klart från sko, sula, broddare och så POFF gå direkt på hoven, då blir man lite öm i foten. Lilla ponnyn går också barfota men hon har inga problem med det och inte Kakan heller.

Nu till helgen är det Micke träning här i hemma i Stöcke och som det ser ut nu så ska vi få börja tävla i västerbottens län, 1 dagars tävlingar börjar vi med. Så det är ju och se fram emot. Träna är en sak och tävla en annan. Men det blir ju tråkiga tävlingar då det blir typ dit och sedan hem direkt, men vi kan ta det. Bara alla sköter det på rätt sätt så det inte blir stängning av det igen för att vi inte sköter oss, det vore ju dumt.