2021 tar vi nya tag hela världen

Hö Hö Hö

Varje helg, känns det som vi har hämta hö lass varenda helg nu. Och det är ju bara och åka och hämta, höenslige kan vi inte ha ute längre, då balarna snart kommer att ta värme. Så då går det vanligt hö ute också.

Sen måste det ju fyllas på för sommaren, det nya kommer ju inte fören juli/augusti. Så nu är det fullt till taket i hölon, och vi ska hämta ett lass idag också, men det får vi packa in i stallet.

Men det är som ha guld när man har foder till djuren, så behöver man inte oro sig för det.

Igår lyxade vi till med att gå på restaurang, finns inte super mycket att välja på då det är Corona och öppentider eller inga öppentider är sisådär på ställerna. Men det är bara och leta lite så hittar man ställen, alla ställen får ju bara vara öppen till 20.30 sedan länge nu också. För alkohollagen, vi ska inte vara ute och dricka och vimla för Covid 19 smittan. 

Annars har vi fått snö, hagel, regn och storm nu i några dagar 👎Känns väl inte okey, men det är strax maj månad så då bör det ju vända kan man hoppas.

Så våran plan är att ha hoppträning hemma idag, har ju gått bra dem senaste 2 veckorna, men idag så ligger det snö på banan, nu tror jag nog att den hinner tina bort, för det är några plusgrader, och det är väl inga problem och hoppa på lite snö, när det är mjukt i marken, men vi har några som vi har bytt till sommarskor på och då kan det blir lite mer känsligt.