2021 tar vi nya tag hela världen

Våren är här

Så då var vi i mitten av april, och då kom vårvärmen som tur var också. I 2 dagar har vi nu jobbat på gården med att städa, och köra bort lite skrot, Så nu är det bara för våren och anlända.

I år hade vi inte så mycket skräp och brädor som vi brukar annars kunna fixa ihop under vintern och det var ju skönt, ett staket fick sätt livet till av snöskotarna då vi fick så mycket snö i år, men samtidigt var det väl 20 år gamlat så det var väl dags och byta ut ändå, men nu är det uppsatt eltråd tills vidare.

Är ändå skönt och få iväg allt på så kort tid, för nu behöver vi inte åka iväg när alla andra som har städa kommer till återvinningen.

Vi håller på att lägga om plattorna framför bron till huset, dem blev klara idag också, visst dem kommer säkert sätta sig och så, men då får vi fixa till det eftersom. 

Brummis juver börjar fyllas på med mjölk nu inför födelsen av sitt föl som ska komma ca. 24/5 om ca. 5 veckor alltså. Och rund är hon ialla fall, ska ta kort så får ni se. Även kakan är rund och det är hon väl egentligen som vanligt, men nu är det som lite extra mamma hull på henne, om ska ha om ca. 9 veckor, vid midsommar alltså. Vi hoppas allt ska gå bra. Våran plan är att Brummis och Kakan ska gå i samma hage, nu är det väldigt bestämda ston, men det ska nog gå bra. Sen får väl Lilla ponnyn hålla sig på sin sida eller bli lektant till fölen, skulle passa henne perfekt.

Imorgon har vi första utomhus hoppträningen, skönt och få vara hemma vid, går ju så mycket fortare än att åka iväg. Även om det är skönt och träna i ridhus såklart.