2021 tar vi nya tag hela världen

5:e projekt

Det är dumt och chilla, lika bra och jobba istället. Imorgon så drar det igång i anstaltens kök ett tag framöver, dock bara Juli ut, även om det är ett väldigt givande jobb, förutom köksdelen så är det så mycket runt omkring som ska klaffa, och man lär sig mycket saker om människors öden och framtider.

Men som sagt vara bara Juli ut, för sen är det ju som igång med andra saker, eller projekt 1 som vi kallar det och även det viktigast i kugghjulet. Nu är det tur att den delen är igång, och då kan man börja rita på dem andra projekten lite som man vill. Utan att känna någon stress över det.

Annars börja vi gå över till plusgradet ute, inte många men så passa att det smälter sakta men säkert bort snön, även om det kommer att ta månder så mycket som vi fick känns det som. Men ändå positivt.

Idag är ridskolans lektion gällande dressyrprogram, nu när ridbanan är i start av framtining så kan man ju rent av ha riktiga lektioner, istället för att måsta anpassa sig för väder och vind hela tiden för varje lektion som vinterna annars handlar om för oss. Utan ridhus så är det bara och anpassa sig. Denna vinter har varit OK, ingen is och hårt i marken, först var det regnigt och tråkigt till december och poff i januari så kom SNÖN. Och den ligger kvar fortfarande ett tag.