2021 tar vi nya tag hela världen

Planeringar i full gång, men ändå vänta läge :(

just nu så vill man bara att allt ska sättas igång, man kan ju som sagt var planerar hur mycket som helst. Men till slut så måste det även får starta upp i verkligheten. Men tråkigt är det, men vi ser ju att startlinjen är strax här. 

Våren är typ här, vi är i mitten av mars och det är lite aprilväder känsla, lite snö, lite storm, lite plusgrader ja aprilväder känsla, men även där så vet vi att inom kort så är vi i mål till vår och sommar också. Så det känns i alla fall skönt.

Inga tävlingar då det både tyvärr är Pandemi fortfarande och nu inom hästvärlden så har både A2 viruset och EHV neurologiska skit sjukdomen startat upp. Den senare startade upp på en tävling i Europa och sprider sig hit och dit. 12 hästar har dött på den tävlingsplatsen som nu är karantänläger för dem hästar som inte hann iväg från tävlingsplatsen när utbrottet tog fart, dem som hann iväg har karantän hemma vid, och det hoppas att alla som var där håller också.

Man kallar den även Abortvirus, och även om vi bor långt upp i norr, så är inte världen så stor längre. Och vi har ju 2 st som ska ha föl inom 2 månader, som tur är så har vi ju ett privatstall så det är samma personer som kommer under veckan, men klart är dem i andra stall så gäller samma som både kvarka och Corona. Men nu borde alla ha koll på detta, då det har gått ganska precis ett år sedan denna skitsjukdom startade upp. Och det betyder att vi hann precis komma hem från Dubai innan det drog iväg på riktigt, vi hade lite tur där kan man säga.

När det blir någon ny resa utomlands, är bara skrivit i stjärnorna. Men inte 2021 skulle jag tro det blir något ialla fall.