2021 tar vi nya tag hela världen

Stenhårt i marken

När man vet att det är så nära till våren kommer och så kommer dessa dagar med några minusgrader och lite regn, och så blir allt tråkigt. Sten hårt i marken och is. Några partier hann tina fram gruset, men det är ju fortfarande hårt. Nu är det sportlov så där bara också, så ridskolan klara sig fint denna vecka, så får vi hoppas att det blir bättre sen.

Hur som helst så är hästeriet under kontroll, Corall sträckte ut en halsmuskel så den fick en blödning, och den går under bogbladet var med hon har haft svårare och sträcka fram benet, men hon har fått massa massage och har även gått på inflammatoriskt, nu är hon ju inte en häst som man ställer bort så där bara, utan hon är skrittad och gör sina dagliga uppgifter.

Rutiner och konsekvenser som det heter passar henne ypperligt. Visst hon får sina spatt ibland, men som vi säger inte helhjärtat länger utan mest bara för att påminna oss att här är jag :)

Annars ser det ut som jag ska jobba i köket på anstaleten i sommar, nu kan jag bara jobba till V.31 för sen drar hela härligheten igång med företag och hela tjofräsen. men det ska väl gå bra.

Sen får jag väl även se om jag jobbar helgen vi ska ha tävlingar, är det så kanske det går och byta, ja annars får dem klara sig utan mig helt enkelt. Om det nu blir några tävlingar för Corona, men jag tror nog vi ska lyckas med det. Sen såklart med restriktioner som vi får lösa smidigt för alla.

Affärsmöte 3 avklarades i helgen, blir fortsatt möte där.

Och babyboom jobbar på, veckorna räknas ner och magarna växer på ponny mammorna.

Uno åker på sommar kollo till Skellefteå from. april till sommaren är slut. vi får hoppas att det går bra, annars får han komma hemma bara igen. Blir ett äventyr, men säkert roligt för honom också. Han är ju ganska stark i psyket så han kommer nog visa sina konster den lilla busen.