2021 tar vi nya tag hela världen

Affärsmöte

Imorse ringde dem från anstalten och erbjöd mig jobb from v. 26, sa att det går bra till v. 31 för sen är vi igång med våran verksamhet tyvärr.

I dag var vi på affärsmöte om nästa verksamhet vi har blivit erbjudna, och efter många pitchar och ideér så kommer det nog bli en rolig uppgift för oss, sen är det ju alltid roligt med ny verksamhet som ingen en har varit i förut.

Gällande vårat 3:e projekt ridhus, ridbana med mer för föreningen så är det vänta läge där, först och främst så är man inte så peppade då det är snö ute, man ser som inte sakerna man ska göra, men så fort allt börja tina fram, så ska väl dem uppgifterna sättas igång också, vi kommer att börja hur som helst med att sätta upp hagar på nya marken och planera för en ridbana, planen är att den ska vara fixad för att man kan sätta en ridhall på den, när det är möjligt. Så rätt underlag helt enkelt från början och storlek och dränering m.m är viktigt.

Ikväll är det fest, firande på Bodegan och sedan ska vi på Megazon, visst det är Corona och vi är coola som går ut, men vi har koll på läget så bara lugn.