2021 tar vi nya tag hela världen

Snöslunga

Vi köpte ju en snöslunga för ca. 2 veckor sedan, har väl gå lite si sådär med den, först var det punka på båda däckena 😲. Laga det, andra gången så blev det lite skottat men endast det som är direkt på marken, något djupare då drar den sig bara neråt, eller vi puttar den neråt, för det känns som vi mer puttar än den driver själv. i fredag så var det dags igen, alltså 3 gången vi använder den (försöker) då driver inte hjulen alls, då tittar en av papporna från ridskolan på den, då saknas drivningsmojängen. Nu är det reklamerade och så får vi se vad dem säger helt enkelt.

Det är så typiskt att det inte ska fungerar, tur man är lugn 🤪. Nej, men knäpp kan man bli för lite, dock inte detta kan jag tycka är värt det. Dem får tillbaka den helt enkelt, skicka adressen så löser jag det helt enkelt.

Nu handskottar vi ju ändå, för att den inte har fungerat, tar ju längre tid och få igång den och vad som är problemet än att ta spaden och köra igång.

Som ni säkert har hört och sett så har vi vinter på riktigt. Mycket snö och med det så kommer människorna ut och går och har trevlig, inga problem alls, vi har ett skoterspår just bredvid oss på åkern, och där kör dem riktigt snällt och trevligt, ingen buskörning eller så, som det kan vara vissa år. dock börjar det bli hela bredden på åkern som dem kör på och jag kan förstå bönderna att då blir markerna kanske inte supernöjda, nu är det ju typ 1,5 m snö så trycket blir väl inte lika farligt mot för när dem kör på 1 cm snö.

Egentligen ett Ilands problem när man tycker att den kan köra i dem spår som är uppsatt för. Det var ännu mer spännande igår också då dem drog upp spår runt åkrarnas dikeskant, alltså det blir på andra sidan av åkern, undra vad dem ska göra där, ser ut som skidspår. Låter dock lite konstigt att man kan göra ett spår så där bara, har aldrig så länge jag bott här (50 år) varit ett spår där. Skoterspår det har det varit hela tiden.

Det är bra folk är ute och rör sig, ser bara positivt i frågan.

Man börjar ju nästan bli som en spion 🙃eller något. Nu har vi spionerat nog för denna vinter.

Hästarna klara skotrarna riktigt bra, vi har ingen som reagerar direkt på dem, men dem få gångern det kommer en skidåkare då kan det bli mer rörigt, är förmodligen för dem inte hörs och kommer POFF bara så där fram. Vi får träna på skidåkare helt enkelt.