2021 tar vi nya tag hela världen

Mycket på gång nu

först och främst så har vi fått vinter på riktigt, på 2 veckor så har vi fått säkert 1 ½ meter snö, och första gången vi skottat ridbanan redan i januari. Vi har även fått skotta en del i hagarna då hästarna inte kommer ut i den djupa snön, så nu har vi snöhögar som är säkert 3 meter där också.

Men vad ska man göra, vi har till och med fått lov och köpa en snöslunga, vi har aldrig haft en så länge jag har levat, men nyheter är ju bra säger dem. Nu hoppas vi bara att den gör sitt jobb också.

Sen ska det vara på gång för att köpa marken på ridbanan och åkern bredvid oss, vi ska bra få tillbaka alla OK som man bör ha också.

Vårat andra hjärtebarn, har vi kommit lite längre på, men inte klart ännu. Så det får ni vänta på och vet, om det blir av eller inte. Men det är på den privatadelen och har inget med hästar och göra konstigt nog. :)

Mitt bensår har nu 2 små fläckar kvar och sedan har jag skinn över hela vaden, men det tar sin tid det här sista. Men jag ser ett mål ialla fall.

Och inom en månad så börja tävlingssäsongen för ekipagen i distriktet, blir med restrektioner såklart, blir en dagars då man ej får ha uppstallning, och 15 år och yngre får tävla, men inte dem som är äldre om det inte har F-skattsedel eller kvalad till SM nivå, så det är ju inte så många här uppe hos oss ialla fall. Men vi får väl hoppas att innan 30 juni som var datumet som sattes först att tävlingarna skulle start, så får alla tävla. Men vi får ju tävla ialla fall någorlunda, så det är ju okey ändå.

Klart det är synd för dem som är i mittenläget, men vi får hålla tummarna att det lugnar ner sig inom kort. Gäller bara att alla försöker gör så gott dem kan med restriktionerna och vad som gäller så kan vi kanske vinna den fajt.

Men för exakt 11 månader sedan  så hade vi bokat resa till Dubai och åkte V.10 dit, alltså om veckor och när vi kom hem så var Coronan på väg i full fart, efter Sportlovet så startade allt, vi hade tur att vi hann hem innan det blev på riktigt. 1 år har gått fort ändå.

Blir nog ingen utomlandsresa i år kan jag tänka, jag hann som sagt med min 50 års resa till Dubai, men i år fyller syrran 50 år, så vi får väl se om vi kan åka iväg någonstans här i Sverige. Blir inget förren till sommaren ändå.

Så just nu är det mest massa träningar för hästarna, fylla i massa kontorsjobb både för föreningen och privat. Och få benet och läka klart. Lite samma dag hela veckan kan man tycka, men nog finns det och göra ändå.