2021 tar vi nya tag hela världen

Sol och snö

Det nya året startar bra, vi har fått ca. 10 cm snö, vi har - 10 grader idag och solen skiner, ja det går fint nu.

Idag har vi dock hoppträning i ridhus, så ingen ute i skogen ritt idag tyvärr. Men vi hoppas ju att det håller sig på minussidan nu, så vi får behålla snön.

Annars är alla hästar friska, chocka världen, när vi har dåligt med tävlingar så håller dem sig friska minnsan och det är inte för att vi tränar mindre för det gör vi nog mer nu än då vi tävlar. Men man får väl ta vara på så länge alla är friska.

Våra fölmärrar börja bli runda men den är ju över halvvägs till mållinjen också. Brummis är nog den av dem 2 som har fått ta det lugnast vid denna dräktighet. Hon går bara 3 ggr/veckan så hon har det väldigt chill. Kakan jobbar på fortfarande med 5 dagar, men inom kort så går hon ner i dagar också. Men det är bra att dom rör sig, men i sin takt.

Corall har en liten minivila vecka nu, kan hon behöva dock kan man inte ställa av henne helt, utan det är lite longering och sånt som gäller. Vi vill inte tappa det vi har jobbat upp om man säger så, och då har det ju med hanteringen och göra såklart.