2021 tar vi nya tag hela världen

Företaget rullar på för fullt och nu är vi som ifatt med allt, även budget mässigt, vi visst att det skulle bli tufft dem 2 första månaderna innan alla fakturer började rulla in, men nu är vi i fas och även jobbmässigt har vi kommit in i en lagom flow känns det som. Nu har vi typ 3,5 vecka kvar på terminen och ja vi har en dag kvar i november, gick rätt så fort hösten 🙂 men, jag och syrran har om man nu får skryta gjort ett kanon jobb. Nu har vi fått även lite extra catering, som vi egentligen inte behöver ta på oss, men ni vet vi är ju lite tokiga. Vi har fått äran och samarbete med Umåker gällande deras matservering. Är inte varje dag, som är bra för oss. Utan vid travdagar och som i december så är det 3 dagar jultallrikar och 1 dag är det V75 där vi ska serverar 3 rätters meny, som tur är och som vi sa, så har vi inte möjlighet och fixa servispersonal, men det hade dem själva. Utan dem vill bara ha catering till sig. Så mycket smidigare det blev då.

Vi har även den 10:e december 50 pers med 3 rätters på jobbet, dem ska få vara försöks piloter gällande V 75 menyn är planen 😎

Annars föll pappa så oturligt förra fredagen, och fick en spricka i bäckenet, så nu ligger han på geratirken den stackaren, och så har dem besöksförbud, då dem inte vill få in några skitsjukdomar. Vi hade fått tillåtelse från läkaren och hälsa på honom, men lyssna då fick den stackaren infektion igen och vart super dålig. Jag säger bara det, det är inte lätt och bli gammal (helst när sjukdomarne hoppar på den hela tiden) han är dock på rätt ställe ialla fall.

Söker duktig ryttare som vill utbilda och i senare läge tävla våran C-ponny, han är liten i storleken, så alla ryttare passar såklart inte på honom (liten vuxen går också bra) Ulf blir 4 år 2022 och är riden hela hösten 2021, kan alla gångarter och är även hoppade lite. Nu vill han ha en egen ryttare som vill vara med på hans resa.

Du ska ha engagerande föräldrar då detta är i Stöcke och även för träning och tävling behövs mamma och pappa som är drivna i denna sport. Kostnad= Självklar och 4 dagar i veckan är mängden dagar.

Som sagt var november har varit en skit månad dem sista 2 veckorna, först dog ju Mindy och saknade är fortfarande kvar. Sen igår när pappa kom hem från dialysen, så hade han haft typ 23 i blodtryck så det tog extra lång tid för honom också. Han var hemma typ 2 timmar då tappar han balansen och slår huvudet i kylskåps dörren och slår sig i höften. Okey, han har ramlat förut så det är klart det gör ont, men imorse så ringde vi ambulans och han fick åka in, och såklart den stackaren så har han en spricka i höften och förmodligen även på höftkulan. Nu pratas det om kanske operation, vi får höra imorgon hur det blir. Han är ialla fall inlagd och han kom just hem från att legat inne i 5 dagar med pencillin för urinvägsinfektion. Livet är verkligen hårt ibland. Annars är allt rätt så okey faktiskt, Några minusgrader och tråkigt väder, hårt i marken och ingen snö.

Som sagt var, livet är hårt ibland kan man säga, men det går som ändå framåt som tur är. I veckan har vi varit på ett affärsmöte och har blivit uppbokade för en hel del catering dagar, en är stor som attan med 3 rätters och det ska ju bli spännande. Vi slipper som tur är att har serveringspersonal, för hitta så det räcker till den mängden som ska serveras det kunde ha blivit spännande.

Ingen snö har vi ännu och igår regnade det, så det är mörkt och tråkigt ute och även inomhus när man inte har en fyrbent vän som är och strosar runt 🤩

Passande bild på hur dessa dagar har varit efter att våran trotjänare till hund fick åka till himmeln. Det är dem där vanliga rutinerna som är jobbigast, när man ska gå och lägga sig, så ska man gå ut och gå med Mindy. Men så blir det inte och när man ska sova så ligger hon inte på sin plats vid sängen. Hon tigger inte vid bordet och jagar inte hästarna när man släpper in dem. Ja, efter 14 år så sätter sig det i ryggmärgen vad som brukar göras. Hästmässigt så är det minivila pga under laget är stenhårt och ingen snö. Bra på ett sätt, för då får dem en automatisk vila. Men tråkigt är det. Solen är i alla fall och hälsar på, alltid något. Livet går vidare.