Killea fear bui´s dagbok

Det är 3 månaders sedan jag började tävla efter mitt benbrott och har kvalat till SM och även kvalat till A-final och där klippte jag till med en 12:E plats är rätt så nöjd med mitt liv

Galentill slut så känns allt som vanligt igen, har nu hunnit med 2 tävlingar var av jag startat 1 LC= felfri  3 LA=felfri 1 MSV B=felfri.

Kan väl säga att jag sköter mig lite för bra kanske, men det finns kvantitetet och kvalitet jag kör på det senare. Känns kanon att äntligen få vara ute på tävlingabanorna med mina polare.

Uppdateringen på denna blogg kommer nog eftersom  att försvinna men visst någon gång kommer jag att skicka en hälsning så ni får hör hur det går för mig. Tack för erat stöd nu går vi ut och rockar livet :=)

Började på fredagen med en LC, mest för att mina ägare är lite nervösa efter min skada men det ska dem inte vara jag är fin som en firre i kroppen, felfritt blev det och alla hade en tår i ögat "mesar" sen på lördag fick jag hoppa LA men som AVD B alltså man går bara grundbanan ingen omhoppning går man felfritt så får man en rosett alltid något, felfri där också, sen blev det samma sak på söndagen och det blev exakt samma resultat, nästa helg drar vi till Timrå och tävlar och där ska jag få tävla någon klass som vanlig häst och någon klass i AVD B, blir kanon hur det än är bara jag får tävla :) livet leker

Idag är dagen D, för idag gör jag debut på tävlingsbanorna, ska bli hur skojsigt som helst kan knappt hålla migGalenElin får nog hålla i sig i manen tror jag för jag kommer nog att kuta det fortaste jag kan för att jag är så överlycklig, men det får hon ta idag, imorgon ska jag också hoppa en klass och då kanske..... jag kan ta det lite lugnare.

Återkommer om hur det gick och film och sånt.